Cursuri de formare profesionala - Consultanta - Training
 • Curs Perfectionare Formator Cod COR 241205
  Organizam la Cluj-Napoca, cu incepere din Iunie 2022, o noua serie a cursului de perfectionare Formator. Cursul este predat de traineri cu o vasta experienta in domeniul formarii profesionale, si se adreseaza persoanelor interesate de proiectarea, construirea si organizarea activitatii de formare profesionala a adultilor. Va asteptam
  3/3/2022
 • Curs Calificare Agent Imobiliar
  Comargo Business School, anunta deschiderea unei noi grupe a cursului de calificare Agent Imobiliar, cod COR 3413.3.1,la Cluj-Napoca, incepand cu luna Iunie 2022.
  3/3/2022
 • Curs Florar-Decorator Cluj-Napoca
  Deschidere Curs de calificare Florar-Decorator la Cluj-Napoca cu incepere din Iunie 2022. Va asteptam pentru inscrieri!
  3/3/2022
 • Noutati din domeniul fiscal, financiar-contabil
  Cursul de contabilitate se adreseaza atat profesionistilor din domeniul Financiar-Contabil cat si persoanelor care vor sa urmeze o cariera in domeniul contabilitatii si poseda specializari conexe.
  3/3/2022
 • Curs Specializare Contabil Cod COR 343302
  Deschidere sesiune curs specializare CONTABIL din Iunie 2022 la Cluj-Napoca, orele 17. Doua module: Contabilitate primara + Contabilitate financiara. Este sustinut de catre o echipa de lectori cu experienta in control financiar si in companii de prestigiu. Bonus din partea lectorilor - aplicarea in raport cu prevederile fiscale la zi. Veti dobandi cunostinte si deprinderi cum sa va prezentati in fata unui control fiscal si cum sa calculati corect obligatiile de plata ale firmei la buget. Va asteptam!
  3/3/2022

Comargo Business School

Dezvoltator de programe de formare profesionala. Furnizor autorizat de formare profesionala acreditat de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanlor Vârstnice, Ministerul Educatiei Nationale prin Autoritatea Nationala pentru Calificari.

Va multumim pentru ca ati ales sa ne vizitati pe site ul nostru si va felicitam pentru dorinta de a va dezvolta pe plan personal si profesional!

Echipa Comargo Business School, va asigura ca va venim in intampinarea dumneavoastra cu concepte noi si interesante, prin care ne urmam misiunea noastra:

Nu VINDEM, ci ADAUGAM VALOARE resursei umane!