Despre noi

Organizația noastră a luat ființă ca materializare a pasiunii unei echipe de oameni entuziaşti pentru training și dezvoltarea resursei umane.

Am avut  dorința de a ne remarca prin contribuția adusă la dezvoltarea clienților noștri, care sunt baza existenței noastre, de a-i sprijini să își îmbunătățească performanța. Filosofia noastră este dedicată dezvoltării continue a resurselor umane prin educație, training, leadership, spirit de echipă și mai ales, învățând împreună.

În decursul acestor ani de muncă și dezvoltare, împreună cu  clienții noștri, am reușit să obținem rezultate apreciabile optime. Începând cu anul 2007, de când am autorizat primul program de formare profesională și  până în prezent, echipa COMARGO a contribuit la dezvoltarea personală și profesională a peste 16.000  de absolvenți pe baza a 28 de  Autorizații obținute de-a lungul timpului, pentru diferite ocupații/ meserii.

 

Prin respectarea principiilor de atingere a celui mai înalt nivel de calitate, în oferirea serviciilor noastre, COMARGO SRL a câștigat încrederea și loialitatea clienților dar și a partenerilor de afaceri.

expand_less