Termeni si Conditii

Bun venit pe website-ul comargo.ro! Utilizarea acestui website este supusă anumitor termeni și condiții. Prin accesarea și utilizarea acestui website, sunteți de acord să respectați și să vă supuneți acestor termeni și condiții. Vă rugăm să citiți cu atenție următoarele informații.

1. Accesul și Utilizarea

1.1. Accesul la comargo.ro și utilizarea conținutului acestuia se fac în conformitate cu legile și regulamentele aplicabile.

1.2. Sunteți responsabil de asigurarea că orice informații personale furnizate în procesul de înregistrare sau utilizare a website-ului sunt corecte și complete.

2. Proprietatea Intelectuală

2.1. Conținutul acestui website, inclusiv dar fără a se limita la texte, imagini, grafică, logo-uri, și materiale audio sau video, sunt protejate de drepturile de autor și de alte legi privind proprietatea intelectuală.

2.2. Nu aveți permisiunea să copiați, distribuiți, reproduceți sau modificați conținutul acestui website fără acordul scris al proprietarilor.

3. Confidențialitatea Datelor

3.1. Prezenta Politică de Confidențialitate reglementează modul în care colectăm, utilizăm și protejăm datele dumneavoastră personale. Vă rugăm să consultați Politica de Confidențialitate pentru mai multe informații.

4. Limitarea Răspunderii

4.1. Utilizarea acestui website se face pe propria răspundere. Nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele prejudicii sau pierderi cauzate de utilizarea informațiilor de pe acest website.

5. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

5.1. Ne rezervăm dreptul de a modifica sau actualiza acești Termeni și Condiții fără notificare prealabilă. Orice modificare va fi publicată pe această pagină, iar utilizarea continuă a website-ului după efectuarea modificărilor constituie acceptarea acestora.

6. Legislație Aplicabilă

6.1. Acești Termeni și Condiții sunt guvernați de legile în vigoare din România.

7. Contact

7.1. Pentru întrebări, sugestii sau reclamații legate de acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați folosind informațiile de pe pagina de Contact a website-ului.

expand_less